De Eikenhorst
eekhoorn groen

Plezier voor 20 tot 30 personen

Over het boshuis

Boshuis de Eikenhorst is een luxe vakantiewoning voor maximaal 30 personen. Het boshuis is voorzien tien slaapkamers, zes badkamers en een zeer ruime woonkamer (125m2) met open haard. In het eetgedeelte kun je gezellig met z’n allen lunchen en dineren. De volledig ingerichte keuken is voorzien een 6-pits fornuis, twee vaatwassers, drie koelkasten, oven en magnetron. Tot slot is er een grote serre met prachtig uitzicht op de tuin en het bos en biedt ruimte voor een borrel of het spelen van spelletjes. Het huis is ideaal voor kleine kinderen, doordat alles op de begane grond is. Is iemand in de groep mindervalide? Alles is gelijkvloers, er zijn geen drempels en drie badkamers zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Deze badkamers hebben een verhoogd toilet met beugels. Ook zijn er zes hoog-laag bedden.

Directe omgeving

Gelegen op De Bult, enkele kilometers van Nationaal Park De Weerribben-Wieden, Steenwijk, Frederiksoord en Giethoorn vind je verscholen in het bos deze luxe vakantiewoning. Het perceel is twee hectare (vier voetbalvelden) en helemaal voor jou tijdens je verblijf! In de directe omgeving vind je bossen, heidevelden, weilanden, unieke boerderijen en een kasteel. Je wandelt of fietst direct het bosgebied in. Tevens vind je op loopafstand enkele restaurants en een snackbar.

Tuin en speeltoestellen

Het terrein bestaan uit bos en een prachtige tuin met bosvijver. Flora en fauna doen het er goed. Je moet er niet vreemd van opkijken als er reeën voor het raam langs lopen of een eekhoorn probeert naar binnen te gaan. De tuin biedt alle ruimte voor de kinderen. Zo is er een klimrek, schommel, zandbak, tafeltennistafel en niet te vergeten een air trampoline. Maar het bos biedt veel plezier; hutten bouwen, verstoppertje, dieren spotten en klimmen. Beleef de natuur!

Finse kota

In de tuin vind je een authentieke Finse Kota. In dit houten huisje, kun je heerlijk zitten. De kota is voorzien van een grote grill en biedt het hele jaar door een fijne plek om te barbecueën.

Hot tub

Op een prachtige plek aan de rand van het bos en de tuin, staat een luxe riante hot tub voor 6 tot 8 personen. Dit houtgestookte bad geeft de hele dag waterpret voor de kinderen of ervaar zelf een echt donkere hemel vanuit een heerlijk warm bad in de avond!

eekhoorn groen

Alles aanwezig voor jouw verblijf

Wat is er aanwezig?

Binnen

Buiten

eekhoorn groen

Een beeld van boven

Plattegrond

Overzicht nodig?

Wie slaapt waar? Hoe ziet de woonkamer er uit? Bekijk hier de plattegrond om je verblijf voor de bereiden. Drie bedden staan op wieltjes. Wil je de kamerindeling net wat anders? Dan kun je deze bedden dus gemakkelijk naar een andere kamer verplaatsen. 

eekhoorn groen

Voorbereid naar je vakantiehuis

Hoe ziet de aankomst er uit?

Je bent van harte welkom vanaf 15 uur. In de week voorafgaand aan je komst nemen we contact met je op om de laatste details af te stemmen. Meestal word je ontvangen door Carolina Linthorst op de dag van aankomst (06-50959917).
Sommige navigatiesystemen kennen ons adres niet, Duivenslaagte 1B, 8346 KH, Steenwijk. 

  • Neem afslag 6 vanaf de snelweg A32.
  • Vanaf deze afslag is het nog zo’n 3 kilometer rijden
  • Eenmaal op de Bultweg, vlak na Residence de Eese (linkerzijde), houd je rechts aan.
  • Je rijdt nu de Duivenslaagte op, met het Flether hotel-restaurant De Eese aan de linkerkant
  • Onze oprit vind je 100 meter verder aan de rechterkant.
  • Je ziet het bord van de Eikenhorst. 
  • Je vakantie kan beginnen! 
Kom je met OV? 
Ga dan naar Station Steenwijk en neem daar bus 17 of bus 20. Het is vanaf de bushalte 10 minuten lopen. 

Informatie tijdens je verblijf

Wil je weten hoe de hot tub werkt? Wil je weten wat er in de buurt te doen is of waar de dichtstbijzijnde supermarkt is? Bekijk de PDF met informatie voor tijdens jouw verblijf.

De ideale locatie voor familie, zorg & zakelijk!