De Eikenhorst
Varen in giethoorn

Giethoorn

Binnen een kwartier ben je vanaf ons vakantiehuis in…. Giethoorn! Parkeer de auto of de bus en loop langs het water, bekijk de prachtige huizen met rieten daken en kijk naar de toeristen uit alle windstreken. Tijdens een verblijf aan Giethoorn ontkom je er niet aan om zelf ook even te varen. De meeste mensen kiezen voor een fluisterboot, een elektrische boot voor 6 tot 10 personen, waar je in drie uur een rondje Giethoorn kunt doen.  Bij mooi weer spring je in het meer met elkaar. Bij minder weer is het extra spannend in de smalle watertjes of je geen andere bezoekers gaat raken en de boot gaat wiebelen. Garantie voor veel plezier!  

Varen en meer

Naast varen in een fluisterboot kun je ook kiezen voor een rondvaartboot. Op zoek naar iets anders dan water? Dan kun je natuurlijk nog allerlei andere activiteiten doen in Giethoorn. Bekijk de website van Giethoorn voor meer informatie. 

Vriest het tijdens jouw verblijf? Neem dan uiteraard de schaatsen mee en ga naar Giethoorn of Kalenberg. Er is volgens ons geen specialere plek om te schaatsen in Nederland, dan deze omgeving. 

eekhoorn groen

ANDERE ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING

Omgeving