Ga direct naar:

Vakantiehuis

“De Eikenhorst”  is een ruim vakantiehuis ( 350 m2)  voor groepen van 15 – 30 personen.   Dit landhuis ligt op 2 ha. grond, waarvan ruim 1 ha. eigen bos.   Aan de zonzijde heeft “De Eikenhorst” een ruim en zonnig terras en een groot grasveld.   Voor de kinderen is er een klimrek, schommel, zandbak en air trampoline en niet te vergeten een tafeltennistafel.

“De  Eikenhorst” heeft een zeer ruime woonkamer van 130 m2.  In het eetgedeelte staan 5 tafels met in totaal 30 stoelen.  Als u T.V. wilt kijken of lekker rond de openhaard wilt zitten kan dat op één van de banken die in de zithoek staan.  Daarnaast is er een grote serre waar u met gemak met 30 mensen kunt koffie drinken, borrelen of een spelletje kunt doen.    

Aansluitend  aan de woonkamer en aan de serre ligt een ruim en zonnig terras.

De ruime keuken van “De Eikenhorst” is van alle gemakken voorzien.  Koffiemachine, afwasmachine, oven en magnetron en uiteraard voldoende servies  en bestek e.d. In de keuken staat een koel- vrieskast.  In een aparte ruimte staat een wasmachine, droogtrommel  en nog een koelkast voor extra koelruimte.

"De Eikenhorst" heeft 10 slaapkamers, met in totaal 30 bedden.                             Er zijn drie grote slaapkamers met 4 bedden. Vier kamers met 3 bedden en nog drie met twee bedden. 

Sanitaire voorzieningen

Op de drie grote slaapkamers is een toilet en aparte douche. Verder zijn er nog drie badkamers voor de overige slaapkamers. Drie slaapkamers hebben een wastafel.

Wifi verbinding

In "De Eikenhorst" is een gratis draadloze internetverbinding.

     

Snelkoppelingen