Gezellig een week(end) weg met z'n alle!

Houdt u een familieweekend of een reünie? Dan is “De Eikenhorst” voor u een ideaal vakantiehuis. In en rond onze groepsaccommodatie is er volop ruimte en gelegenheid om te doen wat u wilt.

Wilt u een groepsaktiviteit organiseren? De locatie heeft u al, nu de atributen nog! Wij hebben contacten met diverse outdoorbedrijven en helpen u graag verder. Of wilt u lekker ongedwongen iedereen de ruimte en gelegenheid geven om even lekker bij te kletsen? Ook daarvoor biedt ‘’De Eikenhorst’’ alle rust, ruimte en privacy.

Bekijk hier de plattegrond, beschikbaarheid en de tarieven

Ruim gefaciliteerde accommodatie

De Eikenhorst biedt binnen en buiten volop ruimte voor een familieweekend. In onze gelijkvloerse en drempelvrije groepsaccommodaties is overnachtingsgelegenheid voor groepen vanaf vijftien tot en met 30 personen. Daarvoor beschikken wij over tien slaapkamers. In totaal zijn er zes badkamers.

De comfortabele, gezellige zitkamer is uitgerust met open haard en TV. De keuken is  voorzien van ruim voldoende servies, koffiezetapparaat, waterkoker, oven, magnetron, 3 koelkasten en twee afwasmachines. Ook hebben we een serre met verschillende spelletjes tot uw beschikking! Buiten zijn diverse terrasen, afhankelijk of u lekker in de zon wilt zitten, of als het te warm is de schaduw op wilt zoeken.

Voor ieder wat wils!

Op ons grote buitenterrein vindt u verschillende speeltoestellen, zoals een vogelnest-schommel, een airtrampoline en een tafeltennistafel! Vanaf hier loopt u zo het bos van ‘De Woldberg’ en ‘De Eese’ in, wat totaal 1500 hectare groot is. Heerlijk om te wandelen of lekker op de fiets! Verder is het een goede uitvalsbasis naar o.a. Giethoorn.

15 minuten rijden voor een fraaie wandeling over de vele bruggetjes of voor een boottocht. Naar de Weeribben voor een sportieve kanotocht is het 20 minuten rijden. Kijk voor alle tips op onze pagina ‘Omgeving’.

Zelfverzorging of catering

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

  • Gezellig met elkaar koken in onze goed uitgeruste keuken
  • De warme maaltijd laten bezorgen door een cateraar op het tijdstip dat u wilt
  • Buiten op het terras een lekkere BBQ manifesteren
  • Laat de BBQ verzorgen door de lokale slager, inclusief BBQ die u zelf niet hoeft schoon te maken!

Voor informatie over catering kunt u ons een berichtje sturen. Wij informeren u graag!

Neem contact op van 09.00 - 22.00 uur: 06 53 69 75 00