De Eikenhorst
eekhoorn groen

De plek voor jouw vergadering

Een meeting in de natuur

Heb je een meerdaagse vergadering voor 5 tot 25 personen? Organiseer je een workshop, brainstormsessie of strategische sessie? Kies voor ons privé-huis met een groot bos, voor een bijzondere en unieke ervaring!

Onze ruime serre en woonkamer zijn perfect voor vergaderingen. Tussendoor kun je buiten wandelen of opdrachten doen. Aan het einde van de dag kan je lopen naar diverse restaurants; Huis ten Wolde, Fletcher Hotel, Residence de Eese, Buitengoed Fredeshiem.
Drink na de drukke dag nog even een drankje in de woonkamer bij de open haard, op het terras of in de kota en trek je terug in de 10 slaapkamers.
De volgende ochtend kun je starten met een fikse wandeling in de bossen of een ijsbad challenge, waarna je weer aan de slag kunt gaan.
Uiteraard kunnen we het ontbijt, de breaks, de lunch en diner voor jullie verzorgen.

Groepsaccommodatie
eekhoorn groen

Zakelijke bijeenkomst

Samen komen met collega's in de natuur

Wat bieden we jullie aan?

Een meerdaagse vergadering om nooit te vergeten

eekhoorn groen

Terugkerende gasten

Onze gasten geven ons een 4,7!

5/5
eekhoorn groen

Een plan op maat

Elke vergadering een eigen verhaal

Wijzigt de grootte van de groep gedurende het verblijf? Wil je een andere aankomsttijd? Wil je gedeeltelijk catering en gedeeltelijk zelf het eten verzorgen? Wil je vooraf langskomen om het huis te bekijken?

We snappen dat een meerdaagse vergadering maatwerk vraagt. Dat doen we graag. Neem gerust contact op via 085-4019779 of info@eikenhorst.nl .
Bekijk in de agenda alvast de beschikbaarheid. Zo weet je of we je het huis kunnen bieden op jouw gewenste datum.

Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Mocht duurzaamheid een thema zijn, vertellen we er graag wat over aan de groep om jullie extra inspiratie te geven voor jullie eigen doelstellingen.

IMG_0640

Schapen drijven

Leiderschap wordt fantastisch gespiegeld op… schapen! Ga samen met een hond en je collega’s aan de slag om de schapen een parcours af te laten leggen of in het hok te doen. Reflecteer, lach en kijk! 

IJsbad challenge

Krijg de controle over je lijf, train je ademhaling, krijg inzicht in jezelf en als ultieme test… Stap in een ijsbad. Volg de Wim Hof methode en heb een unieke ervaring in het bos! 

Boswachter

’s Ochtends vroeg is het misschien wel het mooiste moment van de dag om een rondje te lopen samen met de boswachter. Binnen 10 min loop je op de heide. 

Sport

Bamboestieken, yoga, krachtraining, bootcamp… Een leuke sportactiviteit is mogelijk in onze tuin en bos. We denken graag met je mee en brengen je in contact met een van onze partners.  

Leiderschap wordt fantastisch gespiegeld op… schapen! Ga samen met een hond en je collega’s aan de slag om de schapen een parcours af te laten leggen of in het hok te doen. Reflecteer, lach en kijk!